Advarsel - DKK Esbjerg

Varde Dyrehospital
Gå til indhold

Advarsel

NYT > Seneste nyheder
Dødsfælder i den danske natur!!!

Følgende  indlæg er skrevet af Winnie Schwartz-Hansen på Facebook. Vi har fået lov at lægge det på hjemmesiden. Du kan også finde det på Facebook, og vi opfordrer dig gil at dele det.

Jeg er knust, frustreret, rasende og fuldstændig ødelagt 😥 I et moderne samfund som Danmark - hvor vi burde passe på hinanden og vores dyr - både dem derhjemme og dem i naturen. I det Danmark findes der stadig dybe brønde - brønde der ikke bruges mere.

De sidste par dage har en sådan brønd dannet ramme om en ganske tragisk hændelse. Brønden var ikke markeret, den var ikke lukket af - der er blot et dybt hul i jorden. Camoufleret af ukrudt og korn der stod højt omkring den. Den ligger lige op til en offentlig grusvej, hvor børnefamilier går tur. Hvor hunde bliver luftet. Hvor rådyr og katte færdes. Mus, pindsvin osv osv osv

Mandag kl 18 skete det der ikke måtte ske. En 5mdr gammel hvalp faldt i hullet. Vi var mange ude og lede efter hende - børn, voksne og hunde. Vi gik rundt derude i skumringen og kunne lige så vel som lille Holly være faldet i hullet og delt hendes skæbne.

hende reddet op. Så hendes familie kunne begrave hende hjemme i deres have. Alle er fuldstændig sønderknust og tilbage står frustrationerne i kø og angsten for hvor mange flere dødsfælder der er rundt om i landet - der hvor du og jeg - vores børn og hunde færdes.

Derfor er min bøn til jer alle - hold øje med gamle brønde - ved I der er en på jeres mark et sted eller på naboens - så hank op i hinanden så dækslerne bliver vedligeholdt eller sørg for at den bliver fyldt op efter gældende lovkrav.

De er ikke kun dødsfælder som i dette tragiske uheld. Men de er også direkte boringer ned til vores allesammens grundvand. Og risikoen for forurening er kæmpe stor.
Del gerne dette opslag så vi kan få lukket af for de gamle brønde. Det kan redde liv, og så har Holly's død trods alt ikke været forgæves.
Tilbage til indhold