hunden er dit spejl - DKK Esbjerg

Varde Dyrehospital
Gå til indhold

hunden er dit spejl

NYT
Hunden er dit spejl

Easy Dogcenter og AniCura Varde Dyrehospital inviterer til foredrag med Lea Nor

Ofte taler vi om den tekniske del af træningen, timingen, adfærd, forskningen omkring hunde m.m. Dette foredrag er anderledes, det handler om, hvordan vi som hundens ejer og handler påvirker den.

Hvis du havde mine hunde, ville de være anderledes. Hvis jeg havde din hund, ville den være anderledes. I foredraget kigger vi på, hvordan hunden spejler os. Vi dykker ned i hvilken personlighedstype din hund er, og hvilken relation i har sammen.

Min niche er at dykke ned i den kompleksitet, der ligger i at være en ekvipage. Det at være to individer, som skal samarbejde på sekundet i et træningsprogram og få det hele til at gå op i en højere enhed. Det er vigtigt at forstå hunden, og kigge på handlerens ansvar for at teamet kan få succes.
Tilgangen til dette foredrag er mentaltræning, hundeadfærd samt den psykologiske forståelse af, hvad der sker mellem hund til handler.

Vi gennemgår de forskellige hunde-personlighedsprofiler, og hvilke ting du skal være opmærksomme på for at få succes i træningen. Blandt andet kigger vi nærmere på den sensitive hund, og hvordan vi kan vende svagheder til styrker
Lea deler sin egen personlige historie om, hvordan hendes tidligere hunde har spejlet hende, og hvordan de nuværende hunde konstant lærer hende nyt om dem og hende selv.

Det er et foredrag, der lægger op til refleksion og eftertanke. Jeg giver dig brugbare redskaber til at skabe en tættere relation og få succes i din træning!
Prisen for deltagelse er 150,00 kr. Beløbet betales via Mobilepay efter telefonisk tilmelding.
Max 60 deltagere
Tilmelding skal ske på telefon 88 444 222


Info

Mandag den 21. september 2020 kl. 17.00-20.00
Frydendalsvej 2a, Nordenskov, 6800 Varde
Arrangør: AniCura Varde Dyrehospital

Prisen for deltagelse er 150,00
Beløbet betales via Mobilepay efter telefonisk tilmelding.
Max 60 deltagere
Tilmelding skal ske på telefon 88 444 222

Tilbage til indhold