Sommerferieaktiviteter - DKK Esbjerg

Varde Dyrehospital
Gå til indhold

Sommerferieaktiviteter

RÅD > Hunde og sommer

Selvom man holder ferie fra hundetræning er der masser af sjove ting, som du kan gøre med din hund - så den også aktiveres på en sjov og anderledes måde i ferien.

Husk i øvrigt også at holde træningen vedlige i ferien - måske ikke helt så intenst som til hverdag - men alligevel.

Her er et par bud på sommeraktiviteter med din hund - med venlig hilsen fra DKK Esbjergs hvalpeinstruktører:

Lad hunden bruge sin snude

Smid hundens tørfoder ud på græsplænen - og lad den selv finde det. Et større areal indendørs kan også bruges. Husk at lade hunden være i fred, mens den søger!! Ikke hjælpe, eller forstyrre den. Dette kan godt tage lang tid, og hunden er dejlig træt bagefter.

Find familien

En sjov øvelse for hele familien, og ikke mindst for hunden. En af jer holder hunden, mens resten af familien gemmer sig godt. Ikke for langt væk, og ikke for svært i begyndelsen. Dette kan øges senere. En kalder så på hunden En!! Gang, og derefter skal hunden finde de forsvundne. Kald kun denne ene gang og lad derefter hunden arbejde og bruge sin snude til at finde jer.

Cirkusøvelser

Disse øvelser er mægtig sjove at indlære og sjove at blære sig med over for familien. De er også mægtig gode som kontaktøvelser. Disse er også glimrende på de regnvejrsfyldte dage, da de sagtens kan trænes indenfor.
Her er det kun fantasien der sætter grænser, men jeg kan da nævne et par eksempler: High five, rulle, danse, sid pænt, hvilken hånd vil du have, bang-død, og mange andre!!

Derudover lad hunden gå nogle dejlig lange ture hvor den rigtig kan ”læse avisen”, tag den med rundt hos venner og familie. Alle gode oplevelser er super sunde for en hvalp.

Rigtig God ferie.


.

Tilbage til indhold