Træningsfilosofi - DKK Esbjerg

Varde Dyrehospital
Gå til indhold

Træningsfilosofi

OS

DKK Esbjerg er en afdeling under Dansk Kennel Klub. Vi tilbyder træning til dig og din hund uanset hundens alder, race, niveau eller om det er en blandingshund.

Vi træner ud fra motivationskonceptet: det skal være sjovt at lære… Vores hunde nedstammer fra ulven og i træningen tager vi hensyn til dette ved læren om hundesprog, kropssprog hund/menneske, lederskab og så videre.

Din hund har brug for at komme ud at bruge ”de små grå” – Det er sundt for hunden og det vil lette jeres hverdag hvis I lærer at samarbejde og få forståelse for hinanden!

Træningen på alle hold varetages af veluddannede instruktører, der er uddannet hos Dansk Kennel Klub. Udover den daglige træning arrangerer vi også med jævne mellemrum kurser og foredrag med forskelligt indhold og temaer.

Alle vore instruktører deltager jævnligt i efteruddannelse, således at du altid er sikret den mest opdaterede og dermed mest virkningsfulde træning. Vore instruktører er desuden erfarne hundeejere selv og har alle deltaget i konkurrencer og udstillinger på forskelligt plan.


Tilbage til indhold